https://www.satcentrum.com/clanky/19341/cesti-dokumentariste-na-programu-fishing-hunting-rybari-pred-i-za-kamerou/?lang=cs

20.01.2014 21:34
 

Čeští dokumentaristé na programu Fishing&Hunting - Rybáři před i za kamerou …

  Autor: IKO TV Central Europe , e-mail: info@filmplus.cz Přidané: 20.09.2013

 

Unikátní tematický kanál Fishing&Hunting, opětovně vykročil vstříc požadavkům českých a slovenských příznivců lovu, rybolovu a milovníkům přírody, kteří stále více žádají filmy a dokumenty z revírů, lovišť, toků a přírody v České a Slovenské republice. Fishing&Hunting vyzval ke spolupráci zkušené dokumentaristy a rybáře ze studia Videofishing, Miroslava Bečičku a Stanislava Poddaného, aby exkluzivně pro Fishing&Hunting ,vytvořili unikátní sérii dokumentů s názvem, FnH - Rybáři před i za kamerou. 


„Cílem tohoto projektu, je vytvořit pořad s rybáři, o rybářích a především pro rybáře,“ uvedl Miroslav Bečička, režisér a spoluautor pořadu. Tento projekt je postaven na reportážích z domácích i mezinárodních soutěží, dokumentech o revírech na českých vodách, tematických rozhovorech se zajímavými hosty z řad profesionálních rybářů, novinkách týkajících se trendů v současném rybaření a návnadách. Pořadem diváky provede Stanislav Poddaný, účastník extraligy v přívlači. Spoluautory projektu budou také amatérští rybáři, kteří natočili zajímavá videa ze svých výprav za rybami. 

„Fishing&Hunting patří k úzce profilovaným tematickým kanálům s dlouhodobě rostoucí popularitou, z tohoto důvodu se bezpodmínečně musí neustále vyvíjet, precizně volit tematiku svých pořadů, aby svému divákovi předkládal jím žádaný atraktivní obsah a zároveň plnil funkci moderního a efektivního kanálu v očích zadavatelů reklam. Pořad, FnH - Rybáři před i za kamerou, je pořadem, který bezezbytku splňuje požadavky diváka a zároveň posiluje jeho zainteresování do aktivit Fishing&Hunting a vzájemnou komunikací. Přeji divákům, aby na programu Fishing&Hunting vždy nacházeli inspiraci, zábavu a informace, které hledají,“, uvedla Erika Luzsicza, managing director IKO Cable, která program Fishing&Hunting, produkuje.